Vilnius
Dalinkis:
Pasiūlymas nebegalioja

28,00 € už 65,00 € vertės 90min. nuostabių 3 masažų kompleksą (Tibetietišką nugaros masažą taurėmis, pėdų masažą, galvos masažą) DALIA grožio studijoje Vilniuje!

Kupono kaina
28 €
Įprasta kaina Dovana Sutaupote
65.00 € -56% 37.00 €

Nupirkta 26 kuponai


Pavėlavai, pasiūlymas nebegalioja
Tolimųjų rytų išmintis byloja, kad sveikame kūne – sveika siela. Nepraleiskite puikios progos atsipalaiduoti ir pasimiegauti 3 masažų kompleksų už itin patrauklią kainą.
Jūsų laukia:
1)    Tibetietiškas nugaros masažas taurėmis
Tibeto masažas taurėmis -tai sena sveikatingumo sistema, pagrįsta vakuumo veikimo principu, sukurto nuo stipriai prie kūno prispaustos taurės. Panaši sistema daug tūkstantmečių taikoma Rytų šalyse. Toks masažas padaro stiprų reflektorinį poveikį kraujagyslių ir audinių receptoriams, kas išprovokuoja imuninių sanogenetinių reakcijų sustiprėjimą ir jų užtvirtinimą. Taip pat taurės-vakuuminėje poveikio zonoje atsiranda biologiškai aktyvios medžiagos - enzimai, stimuliuojantys apykaitą, atstatymą ir imunines reakcijas, kas žymiai pagerina audinių būklę, o esant audinių patalogijai, pašalina juos.
2)    Atpalaiduojantis pėdų masažas
Pėdose esančių taškų masažas tiesiogiai veikia atskiras kūno dalis bei vidaus organus. Harmonizuojant energetinius užraktus esančius pėdose, stiprinama viso organizmo veikla. Pėdose yra daugybė gyvybiškai svarbių taškų, kuriuos stimuliuodami skatiname skrandžio, smegenų, kepenų, kasos ir kitų organų veiklą.
3)    Galvos masažas
Galvos srityje yra daug gyvybiškai svarbių taškų, kurie stimuliuojami pagerina organizmo funkcionalumą. Šių taškų masažavimas gydo migreną, galvos skausmus, svaigimą, nuovargį, akis bei kitus svarbius organus.

Leiskite sau atsipalaiduoti bei užsimiršti ir mėgaukitės maloniais masažais Šis puikus masažų pasiūlymas ne tik padės išlaikyti grožį ir gerą savijautą, bet ir sukurti vidinę ramybę ir harmoniją. Pabėkite nuo kasdienės veiklos ir megaukites nepakartojamais malonumais!


Pasiūlymo sąlygos

1.    Kuponas galioja 90 min. 3 masažų kompleksui - Tibetietiškam nugaros masažui taurėmis, atpalaiduojančiam pėdų masažui,  bei  galvos sritį energizuojančiam masažui “Dalia” grožio studijoje
2.    Būtina išankstinė registracija
3.    Vienas asmuo gali įsigyti neribotą kiekį kuponų, nuolaidos nesumuojamos, kuponas į kitas paslaugas bei pinigus nekeičiamas;
4.    Kuponą būtina išnaudoti per vieną apsilankymą
5.    Užsiregistravus ir neatvykus procedūrai kuponas laikomas panaudotu, jeigu apie neatvykimą bus perspėta mažiau negu prieš 12 valandas iki procedūros.
6.    Kuponas galioja (2 mėnesius)



Pasiūlymo teikėjo kontaktai

"Dalia grožio studija"
Goštauto g. 5/2, Vilnius
Tel. 8 (5) 2620599, 8 648 05505
El. p. [email protected]
аrba
Basanavičiaus g. 22, Vilnius
Tel. 8 670 20093
El.paštas: [email protected]
 
Darbo laikas:
I-V 10:00 – 20:00
VI 10:00 – 17:00


UAB "Dalia grožio studija"
Įmonės kodas: 300651697

DALIA grožio studija





Naujausi pasiūlymai